Een makelaar kiezen bij het kopen van een huis?

Makelaar

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar, is het belangrijk om iemand te vinden waarmee u zich prettig voelt. Hoewel een makelaar geen overdrachtswerk verricht, moet hij wel in staat zijn om effectief te communiceren met de kopers en verkoper, en te coördineren met advocaten en andere makelaars in de keten. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een makelaar. Zorg ervoor dat u een professional inhuurt als u wilt dat uw eigendom snel en voor de hoogste prijs wordt verkocht.

Een multi-bureau is de beste manier om een makelaar te kiezen. U moet werken met ten minste drie agenten die uw postcode dekken Wildervank makkelijker. Op deze manier kunnen ze een veel groter geografisch gebied bestrijken. Een multi-agentschap kan ook een goede optie zijn als u meer dan één agent wilt om uw eigendom op de markt te brengen. Als u meer dan één makelaar inschakelt, betaalt u mogelijk meer dan één commissie. U loopt ook het risico dat u voor de duur van het contract vastzit aan de verkeerde agent.

Vraag om onthullingen. Als een huis meerdere verkopen heeft, kan dit betekenen dat er een probleem is met de locatie, het huis of de buurt. Vraag een makelaar of deze informatie heeft over de problemen met de woning, aangezien meerdere verkopen een indicatie kunnen zijn van mogelijke problemen met de woning. De locatie, de staat en het aantal vorige eigenaren van een huis zijn allemaal indicatoren van mogelijke problemen. Als het huis al heel lang te koop staat, vraag dan aan de makelaar of er een reden is waarom de verkoper niet wil onderhandelen over de prijs.

Voor meer informatie zie: https://regiomakelaar.eu/