post

https://www.bitcoinmeester.nl/ Waar koop ik Ethereum? Als je het niet weet, het is een nieuw virtueel activum dat is ontworpen voor maximale privacy en gedistribueerde grootboektechnologie. U vraagt zich misschien af: waarom zou ik Ethereum moeten kopen als er al zoveel ERC20-tokens zijn?

Dit is een goede vraag. Het grote verschil tussen de twee is dat een ERC20-token een algoritme voor activabeheer heeft waarbij alle tokens worden uitgegeven in mandjes met vooraf bepaalde, vooraf bepaalde stops. Een privé keyless smart contract (PKS) daarentegen is een zelfuitvoerende, herbruikbare transactie die wordt uitgevoerd op uw eigen, beveiligde privécomputer, zonder enige invloeden van buitenaf.

Private keyless smart contracts (SKCS) zijn een soort handelsovereenkomst waarbij de deelnemers zijn overeengekomen om hun bestaande, private keyless tokens in te wisselen voor ether. Het concept is vrij eenvoudig: u (de koper) stuurt ether naar een andere partij (de verkoper) in ruil voor een specifiek paar munten.

Dus als ik ether zou verkopen voor een paar duizend dollar, zou ik er tienduizend dollar voor terug krijgen.

Ik kan zien hoe dit me geld oplevert! Nu dan, hoe koop je Ethrecos? Hier zijn een paar opties die u heeft.

Een van de meest gebruikelijke manieren om Ethrecos tegenwoordig te kopen, is via een open uitwisselingsaccount of OXA. Bij een OXA stort u geld op een bepaalde wisselrekening en vervolgens gebruikt u uw rekening om voor ether te handelen, d.w.z. kopen en verkopen. Dit gebeurt meestal via een investeringsbank, maar er zijn ook enkele makelaars die deze service aanbieden. Deze benadering heeft echter een aantal nadelen;

Een andere manier om Ethrecos te kopen, is door gebruik te maken van wat bekend staat als een slim contract. In feite zijn slimme contracten websites waarmee gebruikers onderling geld kunnen overboeken in ruil voor een specifieke set munten. Het meest populaire slimme contractsysteem staat bekend als het Uniswap-systeem. Uniswap is eigenlijk gebaseerd op het protocol van het gedistribueerde grootboeknetwerk (DLN).

Dit betekent dat u met hetzelfde gemak voor ether kunt handelen als voor andere aandelen of traditionele goederen.

Als u Ethrecos wilt kopen, maar het idee niet leuk vindt om te wachten tot het bedrijf zijn voorraad tokens heeft opgebouwd, kunt u in Ethrecos investeren met behulp van wat bekend staat als een gedecentraliseerde uitwisseling. Een gedecentraliseerde beurs is gewoon een online marktplaats waar iedereen kan ruilen voor tokens. Dit verschilt van een gecentraliseerde uitwisseling omdat de tokens niet van een bedrijf komen, maar van een actief, zoals een digitale computer of een ander digitaal apparaat. Een voorbeeld van een gedecentraliseerde uitwisseling is het Open Ledger Project. De tokens die door dit project worden gemaakt, worden ETP genoemd en worden op het OXB-netwerk verhandeld, net als al het andere dat op het DLN wordt verhandeld.

Kortom, als u tokens wilt kopen die veilig zijn voor de gevaren die gepaard gaan met tokens zoals de ether forkdelta, dan zou u moeten kijken naar een slim contractsysteem dat een op unISWAP gebaseerde uitwisseling biedt. Door dit te doen, kunt u dezelfde kwaliteit van beveiliging krijgen die u zou krijgen van een gecentraliseerde uitwisseling, maar u hoeft niet te wachten tot een bedrijf handelt en zijn eigen tokens verzamelt. Met slimme contractsystemen kunt u ook ethiek als groep verhandelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de prijs omhoog of omlaag gaat. Dus als u Ethrecs wilt kopen, overweeg dan om een slim contractsysteem te gebruiken om aan de slag te gaan.

Ether kopen en verkopen bij Bitcoin Meester