post

Meer vet betekent altijd meer smaak. Een goed gemarineerd stuk vlees doet het beter op de grill of in de roker dan zelfs een magere snee.

En, vooral bij langzaam koken, vooral bij varkensvlees, zijn de beste sneden die van de rug van het dier. Filet Mignon is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor varkens- en rundvlees. Top ossenhaaspuntjes, ossenhaas en kalfslende zijn allemaal even goed voor varkensvlees en gevogelte.

Ook hamburgers zijn een kwestie van voorkeur. Van gewoon vetvrij tot vet rundergehakt; En voor degenen die de voorkeur geven aan een lichtere snit, er zijn nu zelfs een aantal zeer goede gegrilde hamburgers op de markt. Maar de beste stukken vlees voor hamburgers zijn die van de achterkant van de nek. De zachtste spier waaruit deze zijn gemaakt, is het middenrif, en dat betekent dat deze hamburgers echt sappig zijn. Top entrecote-tips, rib-tips en shank-tips zijn allemaal voorbeelden van goede gegrilde hamburgers.

Barbecue is een Amerikaanse favoriet en is gemakkelijk thuis te maken als je een goed barbecuemes koopt. Maar er is niets beters dan een plak goed gegrild vlees te eten op de grill met de zoete, delicate smaak van de sappen bij elke hap. Maar grillen gaat niet alleen over het vlees. Zelfs de duurste stukken ribben of briskets zijn zo goed als de gekookte groenten. Voor een uitstekende barbecuemaaltijd moet u ook aardappelen, maïs en wortelen toevoegen;

Het is moeilijk om dezelfde rijkdom uit deze items te halen als uit goedkopere stukken vlees.

Voor een heerlijke maaltijd, probeer ze te koken met rijst of andere granen die langzaam afbreken, in plaats van hete rauwe groenten. Je kunt het vlees en de rijst heel mooi laten aanvullen, of je kunt het vlees voor het koken marineren in azijn en bloem. Je kunt ook verschillende kanten aan je vlees serveren bovenop gestoomde rijst of een andere kant.

Als je op zoek bent naar een meer vlezige burger, dan wil je beginnen met mager rundvlees of lam. Een hoog vetgehalte is nodig om het vochtige vet in het rund- of lamsvlees te behouden. En hoewel er geen echte vervanging is voor lamsvlees, zijn er zeker enkele zeer smakelijke alternatieven voor het meer vette hamburgervlees.

Geroosterde ribben zijn een van de meest populaire opties voor barbecuekippenborsten. Ribben zijn taai maar smakelijk en worden vaak malser door ze in te wrijven met een mix van kruiden. Kippenborsten kunnen ook worden gegrild, maar u moet ervoor zorgen dat u ze op een dun niveau en uit de buurt van vlammen grilt. Ongeacht welke stukken vlees u besluit te gebruiken, dit zijn enkele zeer smakelijke alternatieven voor uw standaard barbecueribben.

Klik om meer te lezen: cooltomeatyou.nl