post

Anderen kopen en verkopen kan binnen de grenzen van een online handelsplatform. Dit biedt een transparante en gemakkelijke methode voor etherhouders om hun andere valuta om te zetten in USD, EUR of andere belangrijke valuta. Het betrokken protocol is een slim contract dat op ethers is ge√Įnstalleerd en slimme contracten worden uitgevoerd tussen twee handelaren. Hierdoor kunnen kopers en verkopers verkooptransacties aangaan en profiteren van onmiddellijke omrekeningskoersen die worden berekend door de huidige waarde van ether te ruilen met de slotkoers van anderen.

De meeste traditionele markten worden traditioneel gekocht en verkocht in de vorm van futures of spotmarkthandelingen. Om ethervaluta’s te verhandelen, moet u een account hebben bij een makelaar die gemachtigd is om etherisch te kopen en verkopen in de Verenigde Staten en andere gebieden waar de valuta’s inheems zijn. Meestal gaat het om een commissie per transactie. Kopers zijn doorgaans verplicht om een eigen brokerage-account te hebben en betalingsinformatie te verstrekken die de broker gebruikt voor de uitvoering. Verkopers hebben meestal een handelsaccount nodig met toegang tot handelshulpmiddelen zoals marge- en orderbeheersoftware. Deze software wordt gebruikt voor het beheer van de verkoopkant van het bedrijf en voor het uitvoeren van aan- en verkooptransacties.

Er zijn verschillende makelaars die etherische diensten kopen en verkopen. Twee daarvan zijn investeringsmaatschappij Carbon Copy in ethervaluta en Mohan Garikiparithi, die ook Ethlance aanbiedt.

Carbon Copy staat bekend om zijn promotie van ethervaluta en om zijn prominente partnerprogramma. mohan garikiparithi staat ook bekend om zijn succesvolle promotie van ethervaluta en voor zijn werk met Vitalik Buterin, die onlangs ‘s werelds eerste priv√©netwerk voor ethervaluta lanceerde.

Om eether te kopen, moet men een effectenrekening hebben. Men kan er ook voor kiezen om met zijn pc eethers te kopen, hoewel dit niet wordt aanbevolen. Het voordeel van het gebruik van de computer is dat de handelaar zijn eigen portemonnee kan gebruiken om de transacties op te slaan. Dit is veel veiliger dan het gebruik van een externe makelaar.

De meeste platforms bieden een koop- en verkoopoptie voor handelaren die eethers willen kopen. Deze optie kan worden gebruikt om elke traditionele valuta om te rekenen naar de nieuwe Ethical Digg-valuta. Een handelaar ontvangt 100% van de opbrengst van de verkoop. Deze betalingsmethode wordt gebruikt voor het handelen in lokale valuta. Veel platforms bieden deze betaalmethode aan voor zowel etherisch kopen als verkopen.

Om ernaar te converteren, kunnen handelaren er ook voor kiezen om creditcards of betaalpassen te gebruiken. Hoewel handelaren niet verplicht zijn om deze kaarten te hebben, staan de meeste platforms het gebruik van deze methoden toe. Door geld over te maken naar uw effectenrekening via ethervaluta, kunt u het geld verdienen dat nodig is om de valuta te kopen en verkopen.

Klik hier BitcoinMeester